diumenge, 16 de febrer del 2020

Les vaques també ploren

Cavall Fort ha publicat al número 1.380, segona quinzena de gener, el conte Les vaques també ploren. Es tracta del vuitè conte que hi publico, acompanyat de tres il·lustriacions excel·lents de Lluís Farré, al qual felicito i agraeixo que hagi deixat fer-ne aquesta versió digital al meu blog. 
     Vaig escriure aquest conte després d'una visita a la granja d'en Joan Guitart, a Castellar de Tost (Alt Urgell). Em va explicar com funcionava la seva feina i em va ensenyar prats de muntanya. Ara, quan llesco la mantega Cadí i l'unto sobre la torrada, no puc deixar de pensar en aquell paisatge i aquelles vaques felices que produeixen un llet tan cremosa, especialment apta per a la mantega i els formatges de la Cooperativa Lletera del Cadí.


Lluís Farré



      Apunto els altres contes, alguns d'ells publicats aquí, en pàgines d'aquest blog que no es veuen a la pàgina d'inici: Elis elis putxinel·lis, El món perdut Maia, Capità Escarlata, L'esperit del quetzal, La nit de l'hipopòtam, Bateig de foc, El vent sempre bufa a favor i aquest darrer.